Tricorona söker en junior analytiker till Stockholmskontoret som kan medverka i hela kedjan från säljstöd till beräkning av utsläpp av växthusgaser och presentation av de färdiga rapporterna.

Vilka är vi på Tricorona?

Tricorona är världsledande på att utveckla projekt som minskar utsläppen av växthusgaser. Projekten används dels inom Kyotoprotokollets flexibla mekanismer och dels till frivilligmarknaden då företag, myndigheter och privatpersoner önskar klimatkompensera.

Tricoronas konsultorganisation stödjer kunder med att beräkna deras utsläpp av växthusgaser. vi söker nu en analytiker som kan medverka i hela kedjan från säljstöd till beräkning av utsläpp av växthusgaser och presentation av de färdiga rapporterna.

Vem är du som junior analytiker?

Du kommer samarbeta med kollegor och uppdragsgivare på daglig basis. För att trivas behöver du känna dig bekväm med att arbeta under tidspress, ta egna initiativ, vara strukturerad, skriva och tala svenska och engelska och samarbeta med oss andra i ett dynamiskt team. Meriterande är en akademisk utbildning i närliggande område och att ha arbetat med liknande ämnen innan.

Tricorona erbjuder utmärkta anställningsförhållanden i en internationell atmosfär.
Sänd din ansökan till oss, urval sker löpande.