Tricorona Climate Partner höll den 1:a oktober ett frukostseminarium där en summering av IPCCs arbetsgrupp 1 (WG 1) nya IPCC-rapport presenterades.

Tricorona Climate Partner höll den 1:a oktober ett frukostseminarium där en summering av IPCCs arbetsgrupp 1 (WG 1) nya IPCC-rapport presenterades. Rapporten är den första av tre delrapporter som tillsammans bildar IPCCs femte utvärdering av kunskapsläget om klimatets förändring (Assessment Report, AR5). Klicka här för att ta del av presentationen.

– ”Vi hade runt 100 besökare på frukostseminariet och det känns jätteroligt att så många visade ett stort intresse för klimatfrågan. Vi har försökt att på ett enkelt sätt förklara de nya vetenskapliga nyckelbudskapen och vi hoppas att vi lyckas väcka en ambition hos besökarna att se över sin klimatpåverkan och vilja förändra denna”, säger Susanne Haefeli-Hestvik, klimatexpert på Tricorona Climate Partner.