Christine Ambell, från Rättvik, är utbildad civilingenjör som tidigare drivit eget konsultföretag inom miljö och hållbar utveckling. När hon är ledig umgås hon med sin familj, klättrar, rider och gillar att vandra i Norge. Christine är vårt senaste tillskott till Tricorona!

Vad har du för bakgrund?
Förutom att jag har jobbat som hållbarhetskonsult på My Tomorrow, har jag arbetat som forskningsingenjör på miljöstrategisk analys, KTH där jag bland annat arbetat med livscykelanalyser. Några kanske känner igen mig för att jag i flera år har hjälpt till och arbetat på Tällberg Forum.

Vad gör du på Tricorona?
På Tricorona arbetar jag främst med beräkningar och analys, du kommer säkert komma i kontakt med mig när du har frågor om klimatberäkningar och hur organisationer kan minska sina utsläpp.

 

Vi önskar Christine välkommen till Tricorona!