Hur väljer man klimatkompensation? Ät frukost med oss och vi berättar hur!

När: Tisdag den 10:e mars
Tid: 08.15 – 09.00
Plats: Dalarnas hus, Vasagatan 46
Välkommen på frukostseminarium där vi berättar hur man väljer klimatkompensation.

Att klimatkompensera är ett sätt att ta ansvar för de utsläpp som man inte lyckas undvika med egna åtgärder och är en nödvändig del av en klimatstrategi. Det händer mycket på klimatkompensationsområdet och att välja klimatkompensation kan vara komplicerat.

I detta kostnadsfria frukostseminarium reder vi ut begreppsfloran och ger dig stöd i klimatkompensationsvalet. Vi delar med oss av våra erfarenheter kring CDM, Gold Standard, VER (t.ex. cook stoves och trädplantering), REDD+ och andra klimatkompensationsprojekt.

Vi bjuder på klimatsmart frukost från och med kl. 07.45 – varmt välkommen!

Anmäl dig här!

 

Seminariet är gratis men p.g.a. lokalkostnader förbehåller vi oss rätten att debitera en no-show avgift på 250 kronor.