Företaget Foria, som bland annat driver Gruswebben, klimatkompenserar kross och logistiken från hela verksamheten. Det är ett drygt 30-tal produktionsanläggningar runt Mälardalen med tillhörande logistik som klimatkompenseras.

Kristina van Tartwijk är Hållbarhetschef på Foria:

FORIA har under de senaste åren arbetat målmedvetet med att på olika sätt minska vår egen och våra kunders klimatpåverkan. Vi vill nu ta ytterligare ett steg genom att kompensera för de koldioxidutsläpp som orsakas av tillverkning och transport av grus från gruswebben. Från och med april 2017 är alla transporter via gruswebben.se till 100% klimatkompenserade. För dig som kund kostar det inget extra. Vi har valt att göra detta fullt ut för vår, miljöns och våra kunders skull.

Vi på Tricorona är stolta över samarbetet och hoppas att såväl privatpersoner som företag skall välja just Foria till sin grusleverantör.

Klicka här för att besöka gruswebben.se.

Vill du veta mer om klimatkompensation? Se:

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar.