Boka oss för inspirationsföreläsning om klimatet!

Se till att boka in oss för en föreläsning om klimatet för personalen i höst eller varför inte på kick-offen för att starta igång det nya året?

Kanske vill ni få samtliga på företaget att förstå varför det är viktigt med ett ambitiöst hållbarhetsarbete eller helt enkelt bara reda ut vad som händer med ökade utsläpp av växthusgaser? Oavsett anledning så kommer vi gärna till er för att gå igenom vad klimatförändringarna är, vad de beror på och vad konsekvenserna kan bli av att vi fortsätter med business as usual. Vi kommer även gå igenom några vanliga klimatmyter, måste till exempel alla bli veganer och ska vi aldrig mer få flyga? Det går vi igenom med er under en 45 minuter lång föreläsning. Syftet är att inspirera och få era medarbetare att förstå att ni har allt att vinna på att bli mer klimatsmarta! Föreläsningen anpassas till viss mån utefter kunskapsnivå och önskemål från kund.

PRIS: från 6995 SEK exkl. moms

Kontakta oss för frågor eller för att boka in en föreläsning!