Beskrivning styrelseledamot

Tricorona Climate Partner hjälper företag, organisationer och privatpersoner att minska och hantera sin klimatpåverkan. Vi vänder oss till dem som vill vara modiga, ta ansvar och visa vägen mot en hållbar värld och är redo att göra det nu. De senaste åren har vi vuxit och framför oss står en digitaliseringsresa och en internationaliseringsresa. Nu när klimatfrågan äntligen får den uppmärksamhet den kräver vill vi växa och engagera fler kunder som jobbar för att lösa klimatkrisen. Därför behöver vi komplettera existerande kompetens i vår styrelse med en expert inom digitalisering, internationalisering och  organisationsutveckling.

Tricorona har en omsättning på drygt 14 miljoner kronor och har en stabil lönsamhet. Vi har starka kundrelationer och är egenfinansierade utan lån eller skulder.

Bolaget växer och under 2020 kommer fokus att ligga på marknadsföring, rekrytering, digitalisering och internationalisering. Bolaget med åtta anställda är baserat i Stockholm och styrelsen består idag av tre ledamöter samt VD som suppleant.

Önskad profil på den nya ledamoten:

  • Erfarenhet av styrelsearbete
  • Tidigare VD- eller ledningserfarenhet.
  • Affärsorienterad med hög energinivå och tid att åta sig uppdraget.
  • Seriöst engagemang och intresse för miljö och klimat
  • God strategisk förmåga
  • Bra på att samarbeta och att ifrågasätta konstruktivt

Är du intresserad eller vill veta mer om uppdraget, kontakta styrelseordförande Susanne Haefeli-Hestvik på susanne@tricorona.se. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig!