4 saker vi vill fortsätta med 2021

Något vi kan konstatera är att pandemin har tvingat oss att ändra våra vardagsrutiner och arbetssätt i olika stor utsträckning. Misstolka oss inte – corona har fått stora negativa konsekvenser för vården, individen och samhället i stort. Men vi kan ändå se några effekter vi gärna vill ska stanna, för klimatets skull! 

Fler fördelar med att jobba hemifrån:

  • Det skapar mindre stress och frustration eftersom vi slipper resa till jobbet under rusningstrafik. Den tiden kan istället tillbringas med familjen, vara ute i naturen eller unna sig välbehövlig återhämtning på soffan.
  • Du kan jobba i pyjamasbyxor utan att någon vet. 
  • Du slipper släpa matlådor till jobbet var och varannan dag eller springa och köpa mat mitt i lunchrushen – planera in storkok som vanligt så har du färdiga matlådor i kylen. Dessutom är fika och kaffe är aldrig långt borta!