fbpx
Tricorona Climate Partner – Tillsammans bekämpar vi klimatförändringarna2020-11-05T15:17:10+01:00

Tillsammans bekämpar vi klimatförändringarna

Ni har väl inte glömt att inkludera klimatperspektivet i affärsstrategin? Vi hjälper er att minska er klimatpåverkan och komma framåt i klimatarbetet!

KOSTNADSFRI KLIMATRÅDGIVNING

Vi håller er i handen

Våra paketlösningar är anpassade för företag i alla storlekar och med olika ambitioner i klimatarbetet. Är ni osäkra på vilket paket som passar just er? Kontakta oss så reder vi ut det tillsammans!
40 000 SEK / år

Small

Paket Small passar er som vill ta ett första steg i att klimatredovisa företaget. Ni samlar in er data på egen hand och vi levererar en klimatredovisning med analyser och kommentarer till er.

Läs mer
90 000 SEK / år

Medium

Paket Medium passar er som vill klimatredovisa ert företag och behöver stöd från oss i er datainsamling. Ni får 10 timmars stöd i er datainsamling, en timmes månatlig tillgång till vår helpdesk samt en gratisplats på vår utbildning. Vi levererar en klimatredovisning med analyser och kommentarer till er.

Läs mer
195 000 SEK / år

Large

Paket Large passar er som arbetar mot att bli klimatneutrala eller som vill ha en fullständig kartläggning av er klimatpåverkan. Ni får 10 timmars stöd från oss i datainsamlingen, 2 timmars månatlig tillgång till vår helpdesk och 2 gratisplatser på vår utbildning.  Vi levererar en klimatredovisning med analyser och kommentarer till er och presenterar materialet i ett möte. Vi hjälper er även med stöd i målsättningsprocesser och att ta fram reduktionsåtgärder.

Läs mer

Några av våra kunder

Klimatprojekt

Här hittar ni några av våra klimatfinansieringsprojekt. Vi har även flertalet samarbeten med globala projektutvecklare för specifika krav.
KLIMATFINANSIERING

Direct Air Capture

Med innovativ Air Capture-teknik fångar Climeworks upp koldioxid från luften, pumpar den djupt ner i jorden där den omvandlas till sten och förvaras permanent och säkert.

LÄS MER
bhilwara
SOLENERGI

Bhilwara

Klimatkompensationsprojektet Bhilwara bidrar både till fossilfri solenergi…

LÄS MER
tropical mix
ÅTERPLANTERING & SKYDDANDE AV SKOG

Tropical Mix

Tropical Mix är ett unikt skogsprojekt med flera respekterade certifieringar…

LÄS MER
maharashtra
VINDENERGI

Maharashtra

I Maharashtra i västra Indien har 33 vindkraftverk installerats för att…

LÄS MER
Se alla projekt

Klimatkompensera som företag

Behöver ni hjälp med klimatberäkning, klimatstrategi eller har större volymer att klimatkompensera så hjälper vi gärna till. Kontakta oss för vägledning eller offert.
Klimatrådgivning

Privatpersoner och mindre företag 

På klimatkompensera.se kan du enkelt klimatkompensera för dina utsläpp så som ditt resande eller boende.
Klimatkompensera online

Blogg

Här hittar du det senaste inom bland annat klimat, våra projekt och kundsamarbeten. Skriv in din e-postadress längst ner på sidan för att prenumerera på vårat nyhetsbrev.
TILL BLOGGEN

Kontakta oss

En heltäckande klimatstrategi ökar värdet i organisationens varumärke, vilket gör det lättare att attrahera och behålla såväl medarbetare som kunder. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.
Till toppen