Klimatredovisning, verksamhetredovisning

Klimatredovisning

En klimatredovisning är vanligtvis en komplett redovisning av en organisations klimatpåverkande utsläpp. Redovisningen består lämpligen av de faser från värdekedjan som står för den största delen av klimatpåverkan.

Genom att göra en klimatredovisning så får ni en tydlig bild av verksamhetens utsläpp. På så sätt ges förutsättningar för att fatta välgrundade beslut gällande vilka insatser som är mest effektiva för att sänka utsläppen.

Tricorona erbjuder både vår ordinarie klimatredovisning för verksamheter och en lightversion, vilken är mindre omfattande. Därutöver gör vi klimatredovisningar med snävare avgränsningar. Läs mer om dessa här: Produktredovisning, Eventredovisning och Reseredovisning. Om dessa produkter inte passar just er så kan vi anpassa dem efter era specifika behov och önskemål.

Ladda ned exempel på våra klimatredovisningar samt rapporteringskategorier nedan.

Klimatredovisning
Klimatredovisning Light
Rapporteringskategorier

Produktfakta

En klimatredovisning är en komplett redovisning av ett företags eller en organisations klimatpåverkan. Med hjälp av denna kan man dels få reda på var klimatpåverkan sker och var man som effektivast bör lägga kraft för att minska sin klimatpåverkan.

Kontakta mig

Vill du veta mer om klimatredovisning?

Ja tack, kontakta mig